Weekend pimpin'

så helgen började helt enkelt med en tidig lördag morgon utan för martin, det var dags att sjappa, 5 st välbygda karlar i en peugeot 206 gaymobile deluxe edition.

vi skulle till något som heter råstlätt, fint ställe, ser ut som österäng fast i jönköping, riktigt ruttet och inte en svensk i sikte, 5 araber i en S500 med 20" chrome rimzzz, ser ganska roligt ut.

Vi var på plats i Ghettot aka Råslätt vid 15.00 på lördagen, fint väder, fina vänner och finare öl.

kvällen blev som väntat en jäääävla kväll, draget kunde inte varit bättre, partille-johnny'sen kunde inte varit roligare att reta och spriten var dyr. disco dans hela natten.

helkväll med Marc, eric, martin, bogge,  15blattar, råslättcrew och Hans Tang var riktigt lyckad!

Dagen efter på piren, mysmys
image9


Hans Tang på Gång !
image10


BIG PIMPIN NIGGA CREW
image11

Niggaz incorporated

Skulle bli en xbox kväll hos stefan men efter att ha provat spelutbudet jocke hade med sig så spolades det ner i toastolen, tråkigare spel får man leta efter (ok dem kanske inte är tråkiga men det tog för lång tid att lära sig dem)


vi drack kaffe, hängde på utoob.com, kollade på old-ass-pics på oss från back in the dizzle, när man var ung, smal och radikal, mycket givande.

sen kollade vi även i staffans IRL fotoalbum, för känslan och gemenskapens skull.

så jävla skönt att man har en fotograf/fönstertittare till kompis, här kommer lite bilder från kvällen;

image6
joakim och staffan, på mitt komando ser ut att prata väldigt viktiga saker, så som politik, affärshemligheter och microfilm (ni vet sånt som bond var ute efter i alla gamla filmer) vet dock inte var dem pratade om men det hade säkert något med kameror, porr eller xbox att göra.


image7

detta är då bröst, armhår och mer brösthår .feat Daniel Olsrup (det är spindlar på mitt linne)


image8

Joakim tittar på Robert gustafsson som "nazist granne"



Tackar och bockar, sömn lockar! TJA!

Fam. Olsrup aka 3 Retards n' a pro

Mikael Olsrup; Vet ni hur man gör om en diskmaskin till en snöslunga? man ger sin fru en skyffel!
Margit "farmor" Olsrup; Vet ni vad snövit säger när hon väcker dem 7 dvärgarna? 7 UP!
Daniel Olsrup; Is that a mirror in your pocket? cuz i can see myself in your panties!



På en helt annan not så har jag uppfattat att årets solglasögon mode är Rayban wayfarer's. Vem var först? just det, pappa D aka Daniel Olsrup köpte sitt första par för 3 år sen känns det som. Jag slutar som segrare ännu en gång.

SPY SAPPIN' MAH COROLLA!

dagen avklarad, var i skolan, med nöd och näppe, känner mig kass och förkyld, har 2 prov imorgon, IM ON A ROLL!

var nyss ute med doggen, hundar brukar ju vanligtvis bajsa och kissa, inte Hilton, han la sig på marken och kräktes tills han inte kunde andas.. jag har sagt till han att inte äta gräs och andra hundars bajs men ändå så gör han det, riktigt charmigt.


anywho thingymagingy så är det fint väder ute, anders vill äta på rosegarden men jag åt där igår och känner att en gång i veckan får räcka. jag måste påstå att jag är sjukt syyygen på att spela guitarhero, provade det hos fam. tykesson härförleden och det var faktiskt riktigt ball. Stellan har min hårddisk med oldskoolstuff på, ni vet, bilder från gymnasiet och gammal musik man tyckte var cool på 90 talet (2004 är 90 tal ok?)

Hade lovat Hanna aka pomperipossa att jag skulle hem till henne idag men jag måste verkligen ta tag i det här fysiologi (psykologi) provet som jag har imorgon, känns som att jag väldigt gärna vill få typ 80% på det.



dagens YOTOOB.COM klipp;


GETCHA NIKEZ BRAH!

Livet generellt sett är inte så jävla ball alltså, paniken kommer krypandes, men då fick jag syn på den här rullen;




dagen är räddad, nästan iaf.

skola om 12 minuter, dags att packa sin bibel och cykla som man gjorde när man var 14 och skulle hem till staffan, PEACEOUT!

RSS 2.0